Білоруські солдати вирили яму під парканом на кордоні з Польщею: копають вікно в Європу

Прикордонники в Польщі виявили групу солдат з білорусі, яка робила підкоп під нещодавно встановлений паркан, щоб незаконно проникнути у країну. Прикордонники припускають, що яму вирили, щоб закласти вибухівку та підірвати шлагбаум, який закриває проїзд білорусам до європейської країни.

Польсько-білоруський кордон. Фото: скриншот YouTube
Польсько-білоруський кордон. Фото: скриншот YouTube

Вікторія Булітко знайшла спосіб назавжди закрити кордони України для росіян: "Давай зробимо це"

Вікторія Булітко запостила в своїх Insta Stories черговий і досить кумедний мем, пов'язаний з росіянами. А точніше, з їх поїздками в Україну. Для відвідування країни знадобиться віза, а її можна зробити в посольстві України в росії. Тільки ось цього посольства після кровопролитної війни, яку розв'язала рф, однозначно не буде. Таким чином українці можуть назавжди позбутися неприємної компанії росіян.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

В Україні зміни добралися до цін на рослинну олію: чи спіткає цей продукт доля солі та гречки

Приємною новиною на фоні дефіциту та зростання вартості окремих продуктів потішили українців в середині червня. В Україні з початку червня фіксується зниження цін пропозиції на бутельовану рафіновану дезодоровану соняшникову олію.

Рослинна олія, фото: 34 канал
Рослинна олія, фото: 34 канал

ЗСУ перестали оборонятися та кілометр за кілометром відтискають ворогів із Запорізького напрямку: Родіон Кудряшов з "Азову"

ЗСУ проводять атаку на Запорізькому напрямку, щоб відбити якомога більше територій у ворога. Про це розповів командир підрозділу "Азов" Родіон Кудряшов в етері "Еспресо". За словами Кудряшова наступальні дії маленькі, але результативні. Кудряшов наголосив на важливості продовження активного тиску на російських окупантів по всій лінії зіткнення.

Родіон Кудряшов. Фото: скриншот Youtube
Родіон Кудряшов. Фото: скриншот Youtube

День літнього сонцестояння 21 червня: як налагодити життя на рік вперед, врятувати себе вогнем і яке слово не можна вимовляти

21 червня у нас День літнього сонцестояння (свято Колеса року або ж Літа). Це одна з чотирьох кардинальних точок, коли у нас максимально довгий день і максимально коротка ніч на всій Північній півкулі. Всі астрологи знають, що це дуже потужний день, тому що енергії Сонця повно і все, що ви зробите в цей день буде вам давати енергію і силу на весь наступний рік. Особливо ця сила стане в нагоді взимку

День літнього сонцестояння, фото: Знай.uа
День літнього сонцестояння, фото: Знай.uа