21 червня у нас День літнього сонцестояння (свято Колеса року або ж Літа). Це одна з чотирьох кардинальних точок, коли у нас максимально довгий день і максимально коротка ніч на всій Північній півкулі.

Всі астрологи знають, що це дуже потужний день, тому що енергії Сонця повно і все, що ви зробите в цей день буде вам давати енергію і силу на весь наступний рік. Особливо ця сила стане в нагоді взимку.

Якщо цей день ви прожили неправильно, то взимку у вас може не вистачати енергії, ви відчуваєте депресію і апатію.

Найголовніше в цей день ні в якому разі не можна сваритися з людьми, говорити, що ви чогось не можете і категорично заборонено скаржитися на долю.

@astro_grig

#солнцестояние #летнеесолнцестояние #летнеесолнцестояние2022 #астрология #астролог #астромагия

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
♬ оригинальный звук - AstroGrig - AstroGrig

Так що ж потрібно зробити 21 червня, щоб весь рік пройшов на відмінно? У цей день потрібно максимально довго перебувати на природі, саме на сонці. Також потрібно робити ритуали з вогнем: палити свічки, стрибати через багаття, спалювання опудала та інше. Також не зайвим буде скупатися в цей день, щоб знайти контакт з природою. І останнє за рахунком, але не за важливістю - це карта бажань. Вона потрібна саме в цей день.

Скрін, Відео You tube Свічка
Скрін, Відео You tube Свічка

Наступна порада стосується саме стрибків через багаття. Важливо стрибати не просто через вогонь, але ще і додати в нього особливі трави. Не переживайте, вони продаються в аптеках без рецепта.

Послужний список: лаванда, конюшина, звіробій, вербена, омела, пижмо, таволга, рута, братки.

Потрібні всі 9 трав.

Це потрібно не для очищення вогнем, як думають багато, а для відкриття однієї з чакр, яка відповідає за сексуальність і здатність отримувати задоволення від життя. Також підуть блоки з особистого життя.

Отже, після заходу сонця розпалюєте багаття, кидаєте трави, чекаєте на димовуху і стрибаєте 3 рази. Під час умовних польотів через багаття, зосередьтеся на своєму запиті по темі.

Нагадаємо, що буде, якщо пити зелений чай щоранку: українцям підказали пару важливих нюансів.

Раніше ми повідомляли, як правильно зрізати півонію для букета: квіти будуть стояти довго, а пелюстки не обсиплються.