Секретар РНБО вважає, що невдовзі буде розв'язувати питання нестачі пального, проте дешевшати воно не буде

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Liga.net.

Олексій Данилов, фото: скріншот з відео
Олексій Данилов, фото: скріншот з відео

За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова, українцям необхідно звикати до нових цін, проте обіцяють, що проблема кількості палива на ринку буде вирішена.

Як відомо, через повномасштабне вторгнення в країні знищений нафтопереробний завод. Зараз паливо в Україну доставляють європейські партнери, зокрема Польща. так, станом на 18 червня ціни на бензин коливаються від 48,90 до 51,99 грн, а газ трохи впав в ціні, найнижча ціна становить 37 грн за літр.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я думаю, це питання швидше економічне, ніж технологічне. Вважаю, через певний проміжок часу його буде вирішено, – сказав він. – Але треба розуміти, що тієї ціни, яка була раніше, вже не буде. Якщо у всьому світі ціна за бензин, умовно, два євро за літр, то як ми можемо мати один євро?", - зазначив він.

Нагадаємо, через три місяці автівки можуть перестати їздити: українців налякали сумним прогнозом.

До слова, ціни на пальне: у Мінекономіки розкрили нову схему спекулянтів.

Раніше ми писали, що у Мінекономіки чесно розповіли, що відбувається на ринку пального в Україні: чи чекати дефіциту й надалі.