Еммануель Макрон розкрив таємницю своїх інтимних розмов з путіним: дзвонив після дозволу Володимира Зеленського

Президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц і прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі відвідали Ірпінь і жахнулися звірствам армії володимира путіна. Українці, які знали про візит Макрона до Києва, дуже хотіли дізнатися, навіщо президент Франції так часто зідзвонюється з президентом росії і про що вони розмовляють.

Володимир Зеленський та Еммануель Макрон
Володимир Зеленський та Еммануель Макрон

Олексій Резніков заявив про повернення Криму до складу України, Франція готова допомогти

Стало відомо про те, що в України є всі шанси повернути землі назад під контроль України, включаючи Кримський півострів. Все залежатиме від підтримки Заходу. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков у новому інтерв'ю для CNN. Війна з російськими агресорами не закінчиться до тих пір, поки не будуть повернуті всі захоплені землі, включаючи Кримський півострів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олексій Резніков, фото: скріншот з відео
Олексій Резніков, фото: скріншот з відео

Сезон черешні в Україні: аналітики пояснили, чи чекати дефіциту улюбленої ягоди

Сільгоспвиробники з тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей не мають змоги вільно продавати овочі, ягоди і фрукти. Адже російська окупація зробила неможливим доступ херсонської та запорізької черешні на українські ринки.

Черешня, facebook.com/UkrainianAgribusinessClub
Черешня, facebook.com/UkrainianAgribusinessClub

Melovin показав унікальний кадр путіна в комі - цього ніхто не очікував: "Нехай він з неї і не вийде"

Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) розкрив для деяких велику таємницю. Зараз Melovin одним з перших продемонстрував Путіна в комі (з того моменту, як про це пролетіла новина по ЗМІ).

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Американський генерал проговорився про реальні втрати росіян на полі бою: "Дуже ефективно"

Стало відомо про те, що Російська Федерація втратила не менше 20-30% своєї бронетехніки у війні проти України. Це величезне число, і сильно б'є по моральному стану окупантів. Такі дані озвучив глава Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі, під час спілкування з журналістами в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Марк Міллі, фото: скріншот з відео
Марк Міллі, фото: скріншот з відео