Росію наздогнали перші проблеми через міжнародні санкції: не зможуть поповнити запаси зброї

Стало відомо про нові проблеми російських окупантів. Можуть виникнути неполадки з поповненням запасів зброї. За оцінкою експертів, навіть не дивлячись на той факт, що російський Кремль значно збільшив фінансування військових витрат, у країни в найближчому майбутньому будуть величезні проблеми з поповненням запасів техніки.

Рoзбита техніка російських загарбників. Фото: скриншот відео Facebook
Рoзбита техніка російських загарбників. Фото: скриншот відео Facebook

Ціни на капусту і картоплю різко змінилися: експерти спрогнозували вартість популярних овочів у найближчі місяці

В Україні на ринках різко почала дешевшати білокачанна капуста ранніх сортів та молода картопля. Так новина не може не потішити українців, які втомилися від безперестанного зростання вартості найнеобхідніших продуктів, а також їхнього дефіциту. Проте буряк й досі залишається найдорожчою позицією овочів борщового набору в Україні у середині червня.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Продукти. Фото: скрін youtube
Продукти. Фото: скрін youtube

Лола Тейлор запропонувала Зеленському здатися в обмін на інтим, але "колега" Адель Асанті її швидко приструнила: "путіну на обличчя"

Російська акторка фільмів для дорослих Любов Бушуєва, більш відома як Лола Тейлор, записала відеозвернення Володимиру Зеленському і запропонувала йому скласти зброю в обмін на свої секс-послуги.

Лола Тейлор і Адель Асанті
Лола Тейлор і Адель Асанті

Щурик Нюша став порятунком для маленького хлопчика з Харкова: дитина ледь не загинула двічі під обстрілами росіян

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба розповів історію хлопчика з Харкова, який попри свій дитячий вік встиг зіткнутися з жорстокими реаліями кровопролитної війни, яку розв'язала росія в Україні. Його сім'я дивом вціліла під жорстокими обстрілами росіян, адже у сусідній будинок влетіла ракета, а згодом росіяни обстріляли евакуаційну колону.

Пост Миколи Кулеби, facebook.com/KulebaMykola
Пост Миколи Кулеби, facebook.com/KulebaMykola

Допомога під час війни для українців: які суми можуть отримати переселенці та інші категорії осіб

У зв'язку з війною українці можуть отримати декілька нових видів соціальних виплат. Адже за останні місяці додалося кілька програм фінансової допомоги. Українцям, які постраждали під час війни розповіли, на які виплати вони можуть розраховувати.

Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube
Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube