Як повідомляють фахівці в україні поступово вирівнюється ситуація з автогазом та бензином

Про це повідомляє Про це в коментарі «НВ.Бізнес» повідомив директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Ціни на бензин, Мінекономіки
Ціни на бензин, Мінекономіки

Зокрема він зауважив, що ситуація стабілізується у Києві.

«Очевидне покращення у столиці: до OKKO й WOG активно долучилась мережа KLO, є ознаки життя на AMIC. Газ і дизель уже трапляється без черг, бензин треба пошукати, а потім постояти. Але за бензином по 69 грн/л черг немає (стелю досягнуто?)», — зазначив експерт.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, під час розмови з виданням з enkorr Сергій Куюн також додав, що cтабільна пропозиція бензину є на столичних АЗС ANP, газу і дизпального – на Avantage 7.

«Останніми днями рух транспорту почав з’являтися на столичних АЗС Socar, Shell, UPG і навіть «Маршал», — каже експерт.

Проте в цілому по країні ситуація залишається неоднорідною. Порівняно непогана ситуація з наявністю пального на заході України, найгірше — на сході й частково — на півдні.

Нагадаємо, "До повного": українські АЗС знову заливають бензину стільки, скільки потрібно.

Раніше ми писали, що Коломойський порівняв себе з п'ятим хлопцем на селі, пояснюючи чому "гроші" не головне: "Купить винищувачів?"

Раніше ми писали, що спливли пророчі слова ексдепутата Михальчишина за 2013 рік про результат війни проти рашистів: "На коліна..."