У мережі несподівано з'явилися слова українського політика, і ексдепутата Львівської міськради від "Свободи" Юрія Михальчишина.

У ролику, опублікованому в TikTok, міститься ще хвилинна промова в телешоу "Шустер Live" 2013 року. Зараз її назвали пророчою, під час повномасштабної війни проти рашистів в Україні.

Юрій Михальчишин, фото: Instagram
Юрій Михальчишин, фото: Instagram

"Після того, як це станеться, реально, ми зрозуміємо хто є хто в Україні. Хто дійсно проукраїнський політик, а хто - кремлівська маріонетка. Хто радіє за національні інтереси, а хто готові здавати свою країну на довічне рабство на кремлівських галерах. Я не знаю, якою буде ціна цього конфлікту, але я впевнений в одному - Україна вистоїть і ми всі разом знайдемо собі ресурси", - заявляє Юрій Михальчишин.

Друга світова війна, фото: скріншот з відео
Друга світова війна, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Згодом він продовжив. Політик згадав, як наш народ пройшов дві світові війни в минулому столітті, три голодомори, а також перебудову, демократизацію, першого президента незалежної України, який здав ядерну зброю і Чорноморський флот. І передбачений конфлікт наша країна теж переживе.

"Українці показали, що це унікальна нація, яка здатна виживати у важких умовах. І навіть ядерний сусід, енергетична надімперія нас на коліна не поставить, а знаєте чому? Тому що, в українців є те, чого немає у росіян - дух національної єдності і готовність жертвувати собою заради абстрактного ідеалу свободи", - підсумував він.

Михальчишин, як і багато інших чоловіків, взявся за зброю, щоб захищати Батьківщину від окупанта.

Нагадаємо, таролог відповіла, чи віддасть Україна під керівництвом Зеленського якісь території: "З якого бодуна повинна здавати?"

Як повідомляв "Знай.ua", вдова Дудаєва записала звернення до всього українського народу: Кавказ чекає, коли росія зникне

Знай.ua писав, нумеролог Владислав Третяк розповів, навіщо міняти гімн України і коли в рф будуть голодні бунти: "Перелом у серпні"