Український олігарх, підприємець-мільярдер Ігор Коломойський зовсім не медійна персона з моменту, як Петро Порошенко програв на виборах своєму головному супернику, гумористу Володимиру Зеленському.

Зараз в Україні триває повномасштабна війна проти рашистів, а в TikTok набирає популярність фрагмент з інтерв'ю, в якому у нього поцікавилися, стосовно стану і знаходження в списку Forbes.

Ігор Коломойський, джерело: 056
Ігор Коломойський, джерело: 056

- Ти не можеш стати першим у Forbes. Це нереально, це як Дніпро не може стати... як збірна України поки не може стати чемпіонами світу з футболу.

Інтерв'юер спробувала додати, що все ж перше місце можна зайняти. Наприклад, в українському Forbes його займає Рінат Ахметов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

В українському Forbes?

Так.

Який сенс бути, перший хлопець на селі? Це нудно і нецікаво. У всякому разі, це те, чому не треба присвячувати життя.

Коли ви п'ятий хлопець на селі...

Може п'ятий в десять разів щасливіше, ніж перший.

Коломойський, фото delo.ua
Коломойський, фото delo.ua

"Ігор Валерійович хоч і суперечливий, але, у своєму роді - унікальна людина", "Може п'ятий хлопець на селі купить трохи винищувачів для захисту своїх активів?", "Ось і відповідь на наші питання - їм що грошей мало?", - пишуть користувачі в коментарях.

@hrebinenko

Коломойский о том почему невозможно стать первым в Форбсе

♬ оригинальный звук - Тот самый Женечка ❤️

Нагадаємо, Оксана Забужко назвала ім'я видатного українця, про якого всі забули: "Щоб ми хоч тепер, з війною, до нього доросли"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Неплях показала хто "пише" в дірект і "кличе" на побачення: Петро Порошенко, Володимир Зеленський та багато інших

Знай.ua писав, голова тимчасово окупованого Мелітополя розповів про ганебну втечу окупантів: вони знають, що наші вже йдуть