Багато українських жінок були змушені розлучитися зі своїми коханими або навіть відпустити їх на фронт, щоб наблизити перемогу рідної країни. І зірки шоу-бізнесу не стали винятком. Акторка Наталка Денисенко зараз знаходиться далеко від свого чоловіка Андрія Федінчика, який прийняв сміливе рішення вступити до лав ЗСУ.

Наталка Денисенко вже не раз ділилася своїми переживаннями і відверто розповідала про розлуку з Андрієм Фединчиком. Їхні стосунки дуже змінилися з початку війни - артистка відкинула в сторону всі закиди і побутові проблеми, зараз вона лише молиться про те, щоб коханий був живий і здоровий.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

Знаменитість зізналася, що її не раз відвідували погані думки і їй важко зберігати спокій. Але дівчині також цікаво все, що відбувається з її чоловіком на фронті. Вона задає йому безліч питань в телефонному режимі.

"Через те, що я дуже переживаю, я хочу знати абсолютно все. Тому я про все розпитую", - зізналася акторка.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Психолог телеканалу СТБ Андрій Жельветро попередив, що спілкування подружньої пари у воєнний час, тим більше в розлуці, має бути дуже делікатним. Він не рекомендує дружинами лізти в душу своїм чоловікам і питати їх про вбивства і інше. Більш того, він чітко озвучив, як варто поводитися.

"Не можна бути вимогливою, авторитарною, або влаштовувати якісь істерики. Не можна сперечатися на ідеологічні теми. Будь-яка суперечка з рідною людиною буде віднімати у нього (чоловіка) психічну силу і робити його слабким", - заявив Жельветро.

Нагадаємо, вимкніть Подоляка і Арестовича: що робити українцям, яких війна переслідує в нічних кошмарах

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну

Також портал Знай.uа писав, що психолог Андрій Жельветро пояснив, як допомогти близькій людині при панічній атаці і пережити втрату майна під час війни