Кабмін дів можливість виробникам тепла не підвищувати тарифи на опалення

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Як зазначив прем'єр Денис Шмигаль, держава зацікавлена в повернені українці до дому, а для цього треба забезпечити необхідні умови.

Зокрема, за його інформацією, на Київщині в Ірпені, бучі та Ворзелі відновлено водопостачання та водовідведення. Крім того, розпочато ремонт котелень. У разі, якщо є проблеми з опаленням або сильно пошкоджені ТЕЦ, на місця виїжджають міністри.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Щоб дати можливість ТЕЦ, ОСББ та компаніям, які постачають тепло в період опалювального сезону, Кабмін зафіксував тариф на газ для виробників тепла на рівні 7400 грн за куб.

«Ціна буде зафіксована на рівні 7400 грн за тисячу кубометрів. Це дасть можливість місцевій владі не підвищувати тарифи для людей», — заявив Денис Шмигаль.

А також глава Уряду також доручив профільним міністерствам з місцевою владою упродовж місяця підготувати плани проходження опалювального сезону у деокупованих містах і селищах.