Українці зможуть отримати фінансову підтримку в розмірі 20 тисяч гривень. Кому покладаються виплати і які документи потрібно зібрати, розповідає "Пенсійний кур'єр" в соціальній мережі facebook.

Отримати фінансову підтримку від українського ветеранського фонду зможуть ветерани та їхні сім'ї, за умови отримання статусу ВПО після 24 лютого 2022 року. Для цієї категорії громадян передбачені виплати в розмірі 20 тисяч гривень. Гроші можна витратити на підтримку власної справи.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"Український ветеранський фонд запустив проєкт мікрофінансування бізнесу, який передбачає грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для подачі заявки на отримання виплати необхідно дотримати ряд умов: бути ветераном або членом сім'ї ветерана, бути ФОПом або самозайнятою особою і мати статус ВПО, набутий після 24 лютого 2022 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати миттєву допомогу в розмірі до 3000 грн: Міністерство соціальної політики назвало категорії осіб і суми виплат.

Також наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.

Крім того, наш портал повідомляв, Пенсійний фонд змінив умови обов'язкового державного пенсійного страхування: як тепер відбуватиметься сплата збору.