Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?"

На самому початку випуску Маша Єфросиніна зізналася, що їх проєкт "Взрослые девочки" взяв всі можливі нагороди. Щоб відсвяткувати таку подію знаменитості вирішили поцілувати один одного, після чого обсипали компліментами. Оля відзначила м'якість губ Маші, а телеведуча зізналася, що у "Королеви ночі" вони дуже солодкі.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото з соцмереж
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото з соцмереж

Українцям пообіцяли тричі підвищити пенсії до кінця 2022 року: на скільки зростуть виплати

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що до кінця 2022 року в Україні ще тричі підвищуватимуть пенсійні виплати. Чиновники очікують, що в кінці року середня пенсія складе 4,5 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Пенсії. Фото: скрин відео
Пенсії. Фото: скрин відео

Світлана Лобода зважилася на це тільки через 3 місяці і спровокувала рашистів: "Я не давала жодних..."

Світлана Лобода - дуже популярна українська співачка, яка довгий час не жила в рідній країні, будучи родом з Ірпеня, Київської області. У п'ятницю, 3 червня 2022 року, відбулася дуже важлива для виконавиці прем'єра під назвою "Молитва". Кілька днів тому ця композиція надала їй сил рухатися далі. А в минулий четвер у Лободи відбувся перший виступ через багато місяців від початку повномасштабної війни проти рашистів.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Американець покинув сонячну Каліфорнію заради окопу в Україні: продовжуватиме боротися проти окупантів

Воїн Збройних сил України, американець Роберт Вуртман розповів про те, як його життя привело до боротьби проти росіян. Вважає, що українців ніхто не зможе подолати. Роберту 26 років, і він американець мексиканського походження. Після завершення служби в армії США, відразу ж вирішив відправитися в Україну, щоб боротися з російськими окупантами.

Роберт Вуртман, фото: АрмияInform
Роберт Вуртман, фото: АрмияInform

Оля Полякова в 15 років отримувала по 100 доларів від чоловіків "в кофтинку": "Мама хотіла, щоб я була медиком"

Колишня напарниця Юри Горбунова здивувалася, як "Королеві ночі" вдалося сидіти на одному рейтинговому проекті телеканалу "Україна", а потім пересісти в найбільш рейтингове шоу телеканалу 1+1, в крісло журі. Раніше зіркам не можна було так скакати по телеканалах. Тим більше, з'являтися в двох різних шоу одночасно. У 15 років Оля співала вранці в церкві, а ввечері - в шинку. Їй платили в храмі 5 гривень за спів, але спочатку її туди не взяли, адже вона прийшла з ресторану.

Оля Полякова і подарунок маленької маріупольчанки
Оля Полякова і подарунок маленької маріупольчанки

ПриватБанк роздає українцям гранти на підтримку бізнесу: хто і як може отримати

ПриватБанк активно розвивається і навіть в умовах війни робить все, щоб клієнти були задоволені сервісом. Не рідкість і вигідні акції. Так, у банку заявили, що українські підприємці мають шанс отримати гранти для розвитку своєї справи. Втім, для цього потрібно виконати деякі умови.

Приватбанк
Приватбанк