Олексій Арестович пояснив, чому Зеленський і Єрмак - унікальні: "Це все дурниця"

Олексій Арестович - український розвідник, політичний і військовий оглядач, актор і політик. У TikTok з'явився фрагмент його промови в ефірі телепередачі "Право на владу", що було ще минулого року, до повномасштабної війни проти рашистів. Олексій Арестович коротко і у справі поділився своєю думкою, стосовно поточної верхівки влади, в якій присутній президент Володимир Зеленський.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Ірина Федишин нагадала про "жертву", на яку пішла заради України: "Всі кошти..."

Українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно потрапила в гучний скандал, нагадала українцям про майбутні концерти і розповіла про "жертву", на яку пішла заради України. Співачка активно передавала на фронт амуніцію і навіть авто.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Вихідні 4 та 5 червня розпочнуться з дощів та гроз: Наталка Діденко назвала області, які омине негода

Український синоптик Наталка Діденко прогнозує, що субота, 4 червня, в Україні буде теплою, а ось вже в неділю очікується похолодання.

"Спочатку про суботу. 4-го червня температура повітря вдень становитиме +24 +28 градусів, на півдні та сході+25 + 31 градус. Дощі, місцями з грозами, пройдуть завтра лише в західних областях. На решті території України - суха сонячна погода", - прогнозує вона.

Прогноз погоди, фото: 24tv.ua
Прогноз погоди, фото: 24tv.ua

Дружина Олександра Усика захопилася Привидом Києва і присвятила йому зворушливі рядки: "Серце у нього гаряче"

Дружина володаря титулів WBO/WBA/IBF Олександра Усика (19-0, 13 KO) Катерина Усик опублікувала зворушливий вірш про знамениту примару Києва, який збив не один ворожий літак, щоб врятувати мирне населення. такий герой новітньої історії неабияк підняв дух українців і допоміг їм пережити найважчі часи, щоб зібратися з духом і спільно продовжити боротьбу з російськими загарбниками.

"Привид Києва" перейшов в наступ / СБУ
"Привид Києва" перейшов в наступ / СБУ

Ощадбанк зробив важливе оголошення для власників кредитних карт

Ощадбанк оголосив про початок кредитних канікул для власників кредитних карт. Згідно з інформацією банку, з 1 червня починаються кредитні канікули для власників кредитних карт. При цьому в банку уточнили, що під поняттям "кредитні канікули" маються на увазі пільгові умови кредитування.

Ощадбанк. Фото: скрин відео
Ощадбанк. Фото: скрин відео