Ощадбанк оголосив про початок кредитних канікул для власників кредитних карт

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

Відповідно до інформації банку, з 1 червня починаються кредитні канікули для власників кредитних карт. При цьому в банку уточнили, що під поняттям "кредитні канікули" маються на увазі пільгові умови кредитування.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

При цьому у банку зауважили, що кредитні канікули не діють по кредитах, забезпеченням за якими є застава депозитів, та за продуктом «Кредит-розстрочка».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Процентну ставку знижено вдвічі від зазначеної в договорі*; обов’язковий платіж за тілом кредиту — 2% від суми використаних коштів замість 5%, зазначених у договорі комплексного банківського обслуговування", - сказано повідомленні.

Також в установі повідомили, що оновлені умови кредитування діятимуть до дати припинення або скасування воєнного стану в Україні.

Крім того, клієнти Ощаду з початку війни мали можливість користуватись раніше встановленими кредитними лімітами без обмежень. Відсотки за ними не нараховувались до 1 червня. Запроваджені банком кредитні канікули були важливим кроком для фінансової підтримки клієнтів у найскладніший час.

Нагадаємо, ПриватБанк попередив українців про прострочені кредитні картки: рішення прийняте.

До слова, клієнтів ПриватБанку атакують шахраї: списують з рахунків всі гроші.

Раніше ми писали, що ПриватБанк повідомив про важливі зміни з 1 червня: про що варто пам'ятати клієнтам.