Клієнти ПриватБанку мають змогу ще пів року користуватися банківськими картками, навіть якщо вказаний на них термії дії вийшов

Про це повідомляє Telegram-канал PrivatBank_insider.

ПриватБанк. Фото: Youtube
ПриватБанк. Фото: Youtube

Так, в установі нагадали, що власники банківських карт, термін яких вже сплинув, зможуть ще користуватися ними упродовж 180 днів. Таке рішення було прийнято ще з початку війни. Це означає, якщо у вашої картки вийшов термін використання, то не обов'язково звертатися до банківської установи для її заміни.

Зауважимо, що у період діє воєнного стану, не всі клієнти мають можливість дістатися у відділення банку, що працюють. Тому не варто перейматися, термін картки продовжується ще на 180 днів. Такою карткою можна розраховуватися в магазинах, за отримані послуги, а також з неї можна зняти готівку в банкоматі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поте є один нюанс. Такою картою не можна розраховуватись в сервісах мережі Інтернет. Як відомо, при купівлі або під час оплати тих чи інших послуг, необхідно ввести термін дії банківської карти, а він вийшов.

Для цього фахівці радять у додатку Приват 24 оформити ще одну, віртуальну банківську картку для таких покупок. На цю карту можна перераховувати необхідні суми для покупок та розраховуватись онлайн без обмежень.

Нагадаємо, клієнтів ПриватБанку атакують шахраї: списують з рахунків всі гроші.

До слова, ПриватБанк повідомив про важливі зміни з 1 червня: про що варто пам'ятати клієнтам.

Раніше ми писали, що ПриватБанк без пояснень заблокував карту клієнта, позбавивши його зарплати: "Залишили без засобів до існування"