В'ячеслав Чорновіл ще 20 років тому передбачив, що без армії Україна буде в біді: "Хтось збирається на нас нападати"

Чорновіл В'ячеслав Максимович - людина, яка наблизила незалежність України, але яка, на жаль, померла понад двадцять років тому, так і не ставши президентом нашої країни, програвши Леоніду Кравчуку на виборах.

В'ячеслав Чорновіл, фото: Wikipedia
В'ячеслав Чорновіл, фото: Wikipedia

Оля Цибульська спародіювала Павла Зіброва, вийшло не гірше оригіналу: "Красуня"

Відома українська співачка Оля Цибульська володіє не тільки музичним талантом, але і має відмінне почуття гумору, яке нерідко демонструє шанувальникам в соціальній мережі instagram. Так, цього разу зірка вирішила трохи подуріти й випадково спародіювала Народного артиста України Павла Зіброва.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Заборона паління електронних цигарок: де будуть штрафувати порушників і на скільки

З середини літа в громадських місцях буде заборонено курити електронні сигарети. Про це йде мова в проєкті закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну" Верховна рада прийняла на засіданні 16 грудня 2021 року.

Електронна сигарета, скріншот: Youtube
Електронна сигарета, скріншот: Youtube

Отримання грошової допомоги від міжнародних організацій: як подати заявку, інструкція Мінсоцполітики

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що на соціальній платформі єДопомога від сьогодні, 31 травня, можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій. Про можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій йдеться у новій публікації на фейсбук-сторінці Мінсоцполітики.

Марина Лазебна, кадр з відео: facebook.com/MLSP.gov.ua
Марина Лазебна, кадр з відео: facebook.com/MLSP.gov.ua

Здорожчання опалення і нові тарифи: як і для кого зміниться вартість газу вже з 1 червня

З 1 червня 2022 року в Україні набуде чинності низка законодавчих ініціатив, які торкнуться більшості українських громадян. Українцям повідомили, що зміниться вже зовсім скоро. Передусім варто готуватися до здорожчання опалення. Адже від 1 червня 2022 року компанія "Нафтогаз Трейдинг" планує підвищити ціни на газ.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube