Існує хитрість, завдяки якій можна отримати здорову і велику капусту, не докладаючи зайвих зусиль. Проте, цей секрет знає далеко не кожен дачник.

Про хитрість, яка допомагає забезпечити чудовий урожай, розповідається у статті на сайті prostoway. Як виявилося, дуже корисно при посадці капусти класти в лунку картоплю.

Досвідчені городники пояснюють, що коренеплід краще вибрати середнього розміру, а також його потрібно очистити від шкірки. Така нехитра маніпуляція необхідна для того, щоб картопля в результаті не проросла і не створила додаткової мороки на грядках.

Капуста, фото: скріншот з відео
Капуста, фото: скріншот з відео

Далі підготовлену картоплю треба втиснути в лунку, а вже зверху можна висаджувати розсаду. Якщо ж у вас під рукою тільки дрібні овочі, то їх попередньо залити окропом. А використовувати лише після остигання.

Проте на цьому дачні хитрощі не закінчуються. Як тільки картопля буде в лунках, а капуста буде висаджена, необхідно полити грядки спеціальним засобом: в 10 літрах води треба розвести 100 г сирих дріжджів. А зверху бажано посипати невеликою кількістю золи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розсада капусти, кадр з відео
Розсада капусти, кадр з відео

Нагадаємо, місячний посівний календар на червень 2022: найвдаліші дати для висаджування культур

Також ми писали, які овочі та зелень можна сіяти у відкритий ґрунт у травні: обов'язкові правила для хорошого врожаю

Нагадаємо, дефіцит солі та сильне здорожчання гречки й овочів: як зміняться ціни на популярні продукти вже найближчим часом