Ціни на автомобільний газ в Україні незабаром наздоженуть бензин і дизпаливо. Так, АЗС знову підняли ціни даний вид палива. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Середні ціни на автогаз в Україні досягли 40,33 гривень за один літр. Мережі АЗС ОККО і WOG підняли ціни на автомобільний газ на 0,99 і 1,02 гривні за один літр - до 39,99 і 41 гривень за один літр. На станціях SOCAR вартість даного виду палива збільшилася на 2 гривні - до 39,98 гривні за літр. Мережа АЗС Mango встановила ціну на рівні 43,99 гривні за літр, що на 5 гривень більше.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Мережі Катрал і "БРСМ-Нафта" також встановили нові ціни на автогаз - 40,47 і 41,74 гривні за літр відповідно. Це на 2,10 гривні дорожче, ніж було напередодні. Інші мережі АЗС також підняли ціни на 1-4 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: скринconsulting.a95.ua
Ціни на автогаз. Фото: скринconsulting.a95.ua

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що на початку травня автогаз коштував в середньому 30,87 гривні за літр. Таким чином за останній місяць весни вартість даного виду палива зросла майже на 10 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців хочуть позбавляти громадянства під час воєнного стану: перелік поважних причин для перебування закордоном.

Також наш портал інформував, близьких або рідних перемістили на окуповані території або депортували: кроки, які слід здійснити, щоб допомогти.

Крім того, наш портал інформував, роумінг без зайвих витрат, дешевий Інтернет і переклади без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.