Після перемоги Kalush Orchestra на "Євробачення-2022" компанія "Укрзалізниця" запустила "Стефанія Експрес" на честь їхнього тріумфу. Так, для пасажирів даного поїзда запускають цікавий конкурс з унікальними подарунками від Олега Псюка. Про це йдеться в повідомленні компанії на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

В "Укрзалізниці" запустили конкурс для пасажирів "Стефанія експреса", який курсує з Івано-Франківська до Києва і назад. Будь-який пасажир поїзда має шанс виграти фірмову панамку, підписану лідером групи Kalush Orchestra.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

"Лідер гурту Kalush Олег Псюк підписав нам партію своїх фірмових панамок. На кожному рейсі "Стефанія експреса" з Івано-Франківська до Києва або назад з завтрашнього дня і до наступної неділі включно одна така панамка чекатиме щасливчика у вагоні, що дорівнює кількості перемог України на Євробаченні, на місці, номер якого обраний самим Олегом", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Щоб взяти участь у конкурсі потрібно всього лише купити квиток на "Стефанія експрес".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців хочуть позбавляти громадянства під час воєнного стану: перелік поважних причин для перебування закордоном.

Також наш портал інформував, російські окупанти почали перекидати техніку і людей з Криму: збираються наступати в Запоріжжі.

Крім того, ми повідомляли, виплата пенсій на окупованих територіях: у ПФУ зробили важливу заяву.