Доктор Євген Комаровський - відомий в Україні педіатр вищої категорії, який з початком війни перестав працювати у напрямку і скористався своєю публічністю, щоб спілкуватися з величезною аудиторією, заспокоювати її в деяких моментах і показувати, де хто-небудь може бути неправий.

Зовсім недавно у нього вийшло чергове спілкування з передплатниками в Instagram, в ході якого він виділив кілька важливих тем, включаючи минулі три місяці війни, різні скарги, етап життя після війни, а також історію про тата і велосипед і так далі.

Доктор Комаровський, фото з фейсбук
Доктор Комаровський, фото з фейсбук

Ми торкнемося дві теми, що випливають одна в одну, стосовно скарг, кількість яких в останні дні і тижні тільки збільшилася. Українці перестали стримувати все в собі і почали обурюватися на ту чи іншу тему.

Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

- Мушу зізнатися, що три місяці війни послужили якимось дзвіночком. Як же люди втомилися чекати, терпіти. Знаєте, протягом тривалого часу, ми дійсно бачили таку тенденцію, що люди забули про все погане. Про з'ясування стосунків, ніхто не смів і не намагався на когось скаржитися. Зрозуміло, що влада не до нас. Як можна взагалі писати про особисте щось, про хвороби, про те, що немає грошей, про те, що проблеми з їжею, про те, що тебе обдурили. Як все це можна? По-перше, ми весь час чуємо, що допомога близька, але вона буде в липні, в серпні. Зрозуміло, що особливо ніхто не поспішає. А друге - що 3 місяці позаду і очевидно, що проблеми наростають і тримати їх в собі неможливо. І в цей момент, чесно, як прорвало. І я починаю отримувати купу листів з усіх боків. Я наведу приклади - настільки всі різні. Наприклад, пише жінка. Синові 30 років, призвали, знаходиться в "учебці". Він сам два тижні кашляє, навколо з ним все кашляють. За три тижні максимум, що вдалося добути - таблетку аспірину від температури. До речі, коронавірус ніхто не відміняв.

Після цього, він озвучив ще кілька звернень... однак що з ними робити - невідомо. Доктор Комаровський не повинен ними займатися, це робота відповідних служб і відомств.

Нагадаємо, українцям розповіли, скільки курячих яєць можна з'їдати в день - головне не перестаратися

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський і Геращенко розповіли про небезпеки для українців у воєнний час: "Заміновані території, міни-пастки"

Знай.ua писав, доктор Комаровський розповів, чому при кашлі потрібно пити дуже багато рідини