Оператор мобільного зв'язку Київстар змінив умови користування популярними послуга та збільшив обсяги інтернету.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Абонентам пропонують збільшити обсяги мобільного інтернету та безлімітний доступ до відеострімінгових сервісів. Щоб залишатися на зв'язку, у компанії пропонують отримати від 4000 МБ до 5ГБ додаткового мобільного інтернету та безлімітний доступ до деких відеосервісів.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Київстар надає своїм абонентам додаткові пакети мегабайтів мобільного інтернету, якщо їх основний пакет закінчився. Серед актуальних пропозицій оператора: Суперсила 5 ГБ або додатковий пакет 5 ГБ, День Онлайн з 1000 або 4000 МБ, ВідеоGo з безлімітним доступом по відеострімінгових сервісів та інші пропозиції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А також, мобільний оператор попередив, щоб спростити доступ клієнтів до всіх актуальних акцій, частина тарифних планів бкде незабаром закрита.

З 1 стануть недійсними акційні пакети: «4G 10000 МБ», «Бонусні 1000 МБ» та «Бонусні 3000 МБ». Абонентів про це повідомлять через SMS. На заміну старим тарифним планам можна буде безоплатно обрати Суперсилу 5 ГБ або підключити інший доступний пакет.

Нагадаємо, роумінг без зайвих витрат, дешевий інтернет та перекази без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.

До слова, "Київстар" дарує безкоштовний доступ до ТБ для українців: як підключити.

Раніше ми писали про телефонних шахраїв: найпоширеніші схеми та прості правила, що вбережуть чесно зароблені гривні