Українцям більше не доведеться витрачати зайві кошти на роумінг та мобільний інтернет. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду оголосив про приєднання України до єдиної системи роумінгу та платіжної мережі у європейській валюті SEPA.

За словами глави уряду, приєднання до єдиного роумінгового простору з країнами ЄС, який дозволить здійснювати міжнародні дзвінки мі Україною та країнами ЄС без зайвих витрат. Крім того, мобільний інтернет стане значно дешевший для абонентів мобільного зв'язку. Ціни можуть зрівнятися на рівні з домашнім, провідним, інтернетом.

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube
Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

А приєднання України до єдиної системи платежів SEPA надасть українцям змогу здійснювати міжнародні переводи без жодних комісій. зазначимо, що єдина зона SEPA, в якій повністю ліквідовано відмінності між внутрішніми та міжнародними платежами в євро. Метою даного проєкту - є інтегрування ринків різних країн у єдину систему. Це дозволяє здійснювати швидкі перекази у євро без жодних комісій.

Зауважив, що з 1 лютого 2014 року в Європі єдина система безготівкових розрахунків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, щомісячну допомогу отримуватиме ще одна категорія громадян: хто може розраховувати на виплати від держави. В україні розширили списки отримувачів.

До слова, українські біженці закордоном отримали серйозну допомогу: компанія NEAR UA підставила своє плече. Хто та як зможе отримати.

Раніше ми писали, що Київстар зробили мем з Дениса Шмигаля та Шарля Мішеля: "При відсутності мережі". Мобільний оператор натякнув на покращання послуг.