Повномасштабна війна рашистів проти України триває вже більше 3 місяців... загинули сотні і тисячі мирних жителів, включаючи дітей.

Окупанти здійснювали і здійснюють жахливі вчинки на тимчасово захоплених територіях. На жаль, навіть вік наших малюків не стає їм перешкодою. Тому єдине, що залишається робити в подібній ситуації - молитися. Звертатися з правильними словами до Господа Ісуса і сподіватися на те, що він почує наші слова і вбереже українських дітей.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Молитва за дітей, до Ісуса Христа

Найсолодший Ісусе, Боже серця мого! Ти дарував мені дітей по плоті, вони Твої по душі; і мою і їхні душі відкупив Ти Своєю безцінною кров’ю; заради крові Твоєї Божественної благаю Тебе, найсолодший мій Спасителю: благодаттю Твоєю доторкнися сердець дітей моїх (імена) та похресників моїх (імена), захисти їх страхом Твоїм Божественним, утримай їх від поганих нахилів і звичок, спрямуй їх на світлий шлях життя, істини і добра, прикрась життя їхнє усім добрим і спасительним, улаштуй долю їхню як Ти Сам бажаєш і спаси душі їхні провадячи їхніми долями.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

***

Церква, православні свята - фото ПЦУ
Церква, православні свята - фото ПЦУ

Віримо в якнайшвидшу перемогу України над злом і в те, що горе обійде кожного громадянина нашої країни. Амінь.

Нагадаємо, найсильніша молитва до Івана Богослова за здоров'я близьких - особливо, під час війни

Як повідомляв "Знай.ua", апокаліпсис цього літа? Чоловік стверджує, що прийшов з майбутнього і попередив про "сталкерів по всьому світу"

Знай.ua писав, блаженніший Святослав навчив українців протистояти дияволу, який прийшов на нашу землю: "До перемоги!"