Жалісливі британці взяли під опіку дівчину зі Львова і поселили її в своєму будинку. Однак всього за 10 днів заповзятлива дівчина закохала в себе батька сімейства.

22-річна Софія Каркадим зараз перебуває у стосунках з 29-річним Тоні Гарнеттом, який кинув свою дружину Лорну всього через 10 днів після того, як прийняв її в свій сімейний будинок.

Новина про це облетіла всі перші шпальти британських газет.

Біженка з України повела чоловіка з прихистила її сім'ї
Біженка з України повела чоловіка з прихистила її сім'ї

IT-фахівець Софія спочатку підписалася на схему уряду Великобританії, для допомоги в переселенні людей, що рятуються від війни в Україні, але була розчарована заплутаним процесом і звернулася за допомогою в соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тоні, охоронець з Бредфорда в Західному Йоркширі, запропонував стати спонсором Софії у Великобританії.

Приблизно через 10 днів після того, як вона переїхала, пара втекла, щоб почати нове спільне життя після того, як 28-річна Лорна звинуватила Софію в спробі "вкрасти" її чоловіка.

Але Софія непохитна в тому, що вона не розлучниця, і каже, що Лорна винна в розпаді пари.

Вона сказала для видання The Sun: "Я не розлучниця. Я ніколи не думала і не збиралася йти до них додому і забирати Тоні у Лорни. Це ніколи не приходило мені в голову. Мені сподобалася сім'я. Я провела багато часу з Лорною і намагалась їй допомогти. Але вона була лукавою. Її постійні підозри, напруга - це тільки зблизило нас з Тоні. Вона створила цю ситуацію, постійно припускаючи, що щось відбувається, хоча насправді цього не було. Так що це її вина"

Софія Каркадим, фото з соцмереж
Софія Каркадим, фото з соцмереж

Львівська біженка закликала всіх британців не закривати свої домівки для українців і додала, що, на її думку, стосунки між Тоні і Лорною вже були зруйновані до того, як вона приїхала до Великобританії.

Нагадаємо, що Олена Зеленська подякувала полякам за допомогу біженцям і запросила їх в мирну Україну після перемоги.

Раніше ми повідомляли, що кожен четвертий українець, що втік від війни не планує повертатися додому: де найбільше хочуть оселитися.