Журналісти поспілкувалися з маленькими дітьми з України і запитали, які мрії вони хочуть здійснити в майбутньому.

Відеоролик розмістили на офіційній сторінці шоу "Сніданок з 1+1". Журналісти "підловили" маленьких українців на дитячих і спортивних майданчиках і дізналися, про що вони мріють і чого хочуть домогтися в майбутньому.

Інтерв'ю з дітьми, скріншот з відео
Інтерв'ю з дітьми, скріншот з відео

Деякі зізналися, що коли виростуть, хочуть відправитися в подорож, купити будинок на колесах або власний автомобіль. Крім того, 11-річний Іван заявив, що мріє стати фотографом, щоб люди могли насолоджуватися спогадами, дивлячись на знімки. А ось 8-річні двійнята Назар і Тимофій планують заробляти мільйони, але спершу знайти гідну жінку і одружитися з нею.

Інтерв'ю з дітьми, скріншот з відео
Інтерв'ю з дітьми, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Єва у своєму 6-річному віці мріє завести велику сім'ю і бути багатодітною мамою, а Маша хоче керувати всіма тваринами, щоб у разі ще одного нападу на Україну, вона могла захистити всіх своєю власною "армією". 7-річний Костя заявив, що будуватиме будинки для своєї рідної країни, а у вільний час виступатиме на сцені, як Kalush на Євробаченні.

Нагадаємо, Олена Зеленська подякувала полякам за допомогу біженцям і запросила їх в мирну Україну після перемоги: "Дуже пощастило з сусідом"

Як повідомляв Знай.uа, не зможуть скласти мультимедійний тест: що робити українським випускникам, які через війну не вступлять до вузу

Також портал Знай.uа писав, що молодь росії відповіла, як ставиться до війни в Україні і чи хоче повторення в Швеції або Фінляндії: "Злочин проти людства"