Дефіцит гречки: чи варто українцям вже зараз закуповувати крупу і яка ціна буде через тиждень, відповідь аграріїв

Ціна на багато продуктів в Україні починають рости і це помічають багато жителів нашої країни. Зараз, в момент дефіциту палива, не виключений новий стрибок цін. Чи варто чекати українцям і дефіциту гречки, яка становить традиційний тижневий раціон практично кожного громадянина нашої країни?

Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа
Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа

Ведуча "Світське життя" Катя Осадча не стримала сліз після слів дітей з Маріуполя: "Приїжджайте, море залишилося"

Дружина Юрія Горбунова опублікувала пост Українки, дочка якої працює з дітками. В один із днів до них приїхали малюки з Маріуполя. Дітки дуже розумні і ввічливі, але війна наклала на них відбиток. Вони навіть не можуть допити стаканчик водички, не запитавши дозвіл зробити це, адже в підвалах і укриттях вода була на вагу золота.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катя Осадча
Катя Осадча

Морпіх Олександр назвав два факти, завдяки яким Україна переможе у війні: "Знання рятують життя"

Морський піхотинець Олександр на позивний "Балібей" запевняє, що в перемозі України сумніватися не варто, адже у нас є все необхідне для того, щоб здобути перемогу над загарбницькою Росією.

Морпіх Олександр, facebook.com/MinistryofDefence.UA
Морпіх Олександр, facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Це добре, що ти молишся": комік Юрій Великий з "Квартал 95" потролив російських окупантів

Нове відео він назвав "Перехоплення СБУ". Актор надихнувся записами перехоплених розмов російських окупантів і трохи потролив їх. А допомогла йому створити дует актриса Анастасія Оруджова. Вона виконала роль дружини російського солдата. Робота потішила передплатників.

Юрій Великий та Анастасія Оруджова. Фото: скрин відео
Юрій Великий та Анастасія Оруджова. Фото: скрин відео

ПриватБанк без пояснень заблокував карту клієнта, залишивши його без зарплати: "Залишили без засобів до існування"

Клієнт Приватбанку поскаржився на необґрунтоване блокування картки, через яку він залишився без засобів до існування. Клієнт розповів, що йому прийшло повідомлення про блокування карти. Пізніше з ним зв'язався співробітник банку і поінформував, що після фінансового моніторингу було заблоковано карти, але причину йому не назвали.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua