Незважаючи на те, що в країні триває війна, українці продовжать отримувати житлові субсидії. Про це йдеться в повідомленні Пенсійного кур'єра в соцмережі facebook.

Субсидії, як і пенсії, продовжать виплачувати навіть під час воєнного стану. Зазначається, що для частини громадян виплати будуть перепризначені автоматично, а іншим необхідно подати заявку на призначення допомоги.

Скрін, відео YouTube субсидії
Скрін, відео YouTube субсидії

"Під час дії воєнного стану субсидії триватимуть. Частини людей такі соціальні виплати перепризначать автоматично, іншим потрібно буде подати заяву на його призначення. За словами глави Міністерства соціальної політики Марини Лазебної, тим, хто отримував субсидію в опалювальному сезоні, на неопалювальний її призначать автоматично - звертатися для цього в органи соціального захисту не потрібно", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також українців повідомили, що незважаючи на складну ситуацію в країні нові призначення житлових субсидій будуть проходити. Так, якщо людина раніше не отримувала допомогу на оплату комуналки, але тепер потребує її, то вона може подати заяву на отримання субсидії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у МВС попередили водіїв про зміну порядку надання популярної послуги: що важливо знати.

Також ми повідомляли, українцям пояснили, навіщо їм День вишиванки - причина дуже вагома: "Століттями створювалася предками".

Крім того, ми повідомляли, український контент менше блокуватимуть у Facebook та Instagram: Михайло Федоров розповів, про що домовився з Meta.