У Міністерстві внутрішніх справ повідомили українців про зміни в порядку надання популярної послуги - обміну водійського посвідчення. Що потрібно знати водіям, розповіли в повідомленні пресслужби відомства в facebook.

У МВС заявили, що українці зможуть обміняти водійське посвідчення в підрозділах ДП "Документ", що входить до сфери управління Державної міграційної служби України. Відзначається, що органи міграційної служби будуть приймати заяви на обмін прав, а потім направляти в ТСЦ для перевірки, печатки в держпідприємстві "Документ" і видавати громадянам.

Водійське посвідчення, скріншот: Youtube
Водійське посвідчення, скріншот: Youtube

"Таким чином, ми розширюємо перелік суб'єктів, уповноважених надавати цю адміністративну послугу. Громадянин має право обирати, де йому буде зручніше і швидше отримати державну послугу", - прокоментував зміни заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драпятий.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У МВС підкреслили, що за період воєнного стану послуга з обміну водійського посвідчення є однією з найпопулярніших. Якщо минулого року нею скористалися понад 500 тисяч українців, то з початку 2022 року цифра перевищує 150 тисяч громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовна медична допомога в стаціонарі під час війни: куди звертатися внутрішньопереміщеним особам.

Також ми повідомляли, українцям пояснили, навіщо їм День вишиванки - причина дуже вагома: "Століттями створювалася предками".

Крім того, ми повідомляли, український контент менше блокуватимуть у Facebook та Instagram: Михайло Федоров розповів, про що домовився з Meta.