"Укрпошта" буде намагатися утримати тарифи на поштові пересилки на діючому рівні. Для цього запущений спільний проєкт з "Укрзалізницею" під назвою "Залізна пошта". Про це розповів генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський під час брифінгу на тему: "Відновлення інфраструктури та робота пошти на деокупованих територіях" в медіацентрі Україна - Укрінформ.

Ігор Смілянський заявив, що незважаючи на різкий стрибок цін на паливо, вартість пересилання постараються утримати вже на діючому рівні. В першу чергу це необхідно, щоб створити умови для відновлення бізнесу, який сильно постраждав через війну. З цією метою був запущений проєкт "Залізна пошта". Перевезення посилок "Укрзалізницею" дозволить не допустити стрибок цін.

Відділення Укрпошти, скріншот: Youtube
Відділення Укрпошти, скріншот: Youtube

Втім, в "Укрпошті" зазначили, що утримувати тарифи будуть тільки в травні і червні. До чого готуватися українцям далі в компанії поки не повідомляють.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Тому в травні і червні плануємо утримувати внутрішні тарифи на доставку посилок від підвищення. Зокрема, будемо по максимуму перевозити по Україні по Укрзалізниці і працювати над собівартістю", - зазначив Смілянський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпечного фейку російських пропагандистів: "навмисно підміняє поняття".

Також наш портал інформував, за яких умов дитину можуть залишити на другий рік у школі: батькам дали вичерпну відповідь.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.