Шахраї вигадали нову схему, щоб нажитися на довірливих громадянах. Тепер вони почали представлятися працівниками Служби безпеки ПриватБанку, щоб отримати інформацію та завлодіти грошима.

Про це українка попередила на сайті Мінфіну.

Так, стало відомо, що шахраї телефонують українцям і представляються працівниками Служби безпеки ПриватБанку. Так вони намагаються вивідати інформацію, щоб нажитися на українцях.

Шахрай. Фото: скрін youtube
Шахрай. Фото: скрін youtube

"За номером 0502643284 дзвонить нібито служба безпеки ПриватБанку з Дніпра і запитують чи не робила операції з карткою за останні 10 хвилин. Запитують чи не вкрадена картка. Я запитала а що? А він незадоволеним голосом "ми будемо проводити тоді операцію по збереженню Вашої картки". Вже раз повелася півроку тому на таку ж службу безпеки Приватбанку, вкрали 37 000 грн", - зазначила українка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Телефонні шахраї, кадр з відео
Телефонні шахраї, кадр з відео

Варто нагадати, що ні в якому разі не можна розголошувати стороннім особам ваш пін-код від банківської карти, а також тризначний CVV-код і термін дії Вашої картки. Ці прості правила можуть убезпечити вас та ваші чесно зароблені гроші від шахраїв.

Скріншот
Скріншот

Нагадавши, телефонні шахраї: найпоширеніші схеми і прості правила, які вбережуть ваші чесно зароблені гривні під час війни.

Раніше Знай писав, працевлаштування під час воєнного стану: названо топ-5 найбільш затребуваних фахівців в Україні.

Також Знай повідомляв, фейкова "єПідтримка": українців попередили про новий вид шахрайства, як не потрапити на гачок .