Путіна рознесли в пух і прах після заяви пєскова: "Бабуїни-клоуни з прогнилими іклами"

Відомий український політолог Юрій Романенко в пух і прах розніс російського диктатора владіміра путіна і його прибічників. Зокрема він відреагував на заяву пєскова про те що у росії нема територіальних суперечок ні з Фінляндією, ні зі Швецією.

володимир путін, скріншот
володимир путін, скріншот

Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" створила в Італії ще одну сім'ю: "Справжня"

Відома українська хореографиня і танцівниця, а також переможниця шоу "Танці з зірками-2018" Ілона Гвоздьова розповіла про сім'ю, яка прийняла їх в Італії, куди вони переїхали після широкомасштабного вторгнення росії в Україну, 24 лютого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова, фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Як може змінитися ціна на паливо у травні: Мінекономіки оприлюднило середню вартість бензину

У Міністерстві економіки України повідомили, що вартість "звичайного" бензину в Україні не має перевищувати 39,86 грн/літр. Якщо врахувати граничні торговельні націнки, максимальна ціна на "звичайний" бензин для його продажу через мережу АЗС не має перевищувати 39,86 грн/літр, на дизпаливо – 42,31 грн/літр.

Фото: facebook.com/StratcomCentreUA
Фото: facebook.com/StratcomCentreUA

Навчання в українських школах під час війни: міністр освіти і науки Сергій Шкарлет зробив важливу заяву

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет сьогодні, 16 травня 2022 року, розповів про початок десятого тижня навчання в умовах воєнного стану. За його словами, усі ЗЗСО 15 областей України продовжують освітній процес у дистанційній формі. Відповідну заяву він опублікував у своєму Телеграм-каналі.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Анастасія Приходько зізналася, чи шкодує, що виступала за росію на Євробаченні: "Моя умова була..."

Відома українська співачка Анастасія Приходько дала нове інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до українців, які змінили позицію і про конфлікт зі Світланою Лободою. На всі ці питання Анастасія Приходько відповіла у програмі "Зірковий шлях".

Анастасія Приходько, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Анастасія Приходько, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Війна в Україні для окупантів перетворилася на найстрашніший фільм жахів: "Це пекло справжнє"

Окупанти знову розповіли про те, у що для них перетворилася війна в Україні. Потрапили в справжній жах, і так буде з кожним, хто зважиться прийти на чужі землі. Нове перехоплення розмови було опубліковано на офіційній сторінці Служби безпеки України. У відомстві регулярно показують, що з себе насправді представляють російські окупанти.

Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP
Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP