Російські окупанти слідом за українським зерном почали красти соняшникову олію: вивезено десятки тисяч тонн

З початку повномасштабної війни, яку росія розв'язала 24 лютого, окупанти вивезли з території України 500 тис. зернових на тимчасово окупованих територіях. Крім цього незаконно вивезені десятки тисяч тонн соняшникової олії та сотні кілограмів овочів.

Соняшникова олія. Фото: Today.ua
Соняшникова олія. Фото: Today.ua
Соняшникова олія. Фото: Today.ua

Представник Ізраїлю на Євробаченні ледь не розплакався, коли говорив про Україну: "Тримайтеся, я люблю вас"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 Міхаель Бен-Давид зі старту конкурсу дуже підтримує Україну. На жаль, він не пройшов у фінал, але подарував море любові і підтримки українцям. Міхаель ще до старту пісенного конкурсу заявляв, що Україна "повинна виграти все". Цим він явно натякав, що не тільки "Євробачення", а й війну з росією, яка нахабно і безцеремонно вторглася на нашу територію.

Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 Міхаель Бен-Давид
Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 Міхаель Бен-Давид

Українським підприємцям виплатять по 125 тисяч гривень: хто і як може отримати допомогу

Сотні підприємств в Україні тим чи іншим чином постраждали від російського вторгнення. Деякі були змушені скоротити діяльність в кілька разів, а інші і зовсім припинили роботу. У зв'язку з цим держава вирішила фінансово допомогу власникам малого бізнесу, який постраждали від вторгнення. Для них запускаються гранти на порталі "ДіЯ".

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Окупанти рф розграбували будинок Олександри Заріцької, а солістка Kazka ледве втекла з Гостомеля: "Вкрали навіть мікрофон"

Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька ледь встигла втекти від окупантів з Гостомеля - і врятувати близьких. І поки Саша співала в турі в Сполучених Штатах - її будинок страждав від рук росіян.

Олександра Зарицька, скріншот з відео
Олександра Зарицька, скріншот з відео

Окупанти рф почали погрожувати свої дружинам, будуть робити все те, що в Україні: "Настя, я довбо*бом став. Приїду, який є"

Дійшло до того, що цих звірів бояться вже власні дружини. Про це свідчить чергове перехоплення розмови від СБУ. У ньому п'яний окупант, який зараз стоїть на Херсонщині, розповідає дружині про звірства над цивільними. І цим дуже її лякає. Жінки рашистів з жахом очікують повернення чоловіків додому, тому що звірства, які вони здійснюють на нашій землі, змінили психіку солдатів.

Блогер та російські військові. Фото: TikTok
Блогер та російські військові. Фото: TikTok

Українці можуть допомогти Kalush Orchestra перемогти на Євробаченні: список номерів для голосування, де дивитися фінал

У зв'язку з тим, що багато українців повинні були виїхати в Європу, щоб убезпечити себе, то ми можемо допомогти нашим хлопцям перемогти, відправивши смс. Це забезпечить нам тріумф принаймні на глядацькому голосуванні. Зазначимо, що голосувати можуть тільки ті країни, які беруть участь у Євробаченні. Наприклад, якщо ви перебуваєте в Туреччині, то проголосувати, на жаль, не зможете.

Список номерів, за якими можна проголосувати за Kalush Orchestra
Список номерів, за якими можна проголосувати за Kalush Orchestra