Українським водіям можуть посилити покарання за порушення по автономерах. Відповідний законопроєкт під номером 7365 рекомендував нардепам затвердити Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Головного сервісного центру МВС.

Українським водіям хочуть встановити нові штрафи за порушення порядку встановлення та використання автомобільних номерів. Так, якщо людина управляє або використовує автомобіль без номерного знака, номерного знака іншого транспортного засобу, або номерного знака, який не відповідає нормам, пропонується штрафувати на 850 гривень. Таку ж суму доведеться викласти в разі якщо номерний знак не читається або закритий іншими предметами.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Більш високий штраф доведеться заплатити за керування або використання автомобіля з незаконно встановленими номерними знаками ЗСУ та інших правоохоронних відомств. Таким порушникам доведеться викласти вже 1700 гривень.

Варто відзначити, що даний законопроєкт тільки надійде на розгляд Верховної Ради, тому невідомо, чи буде він прийнятий.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Знай писав, ціни на ринках: скільки доведеться викласти за м'ясний фарш, молочку і базові овочі.

Також ми писали, в Україні злетіли ціни на автогаз: скільки просять за літр.

Крім того, ми повідомляли, у "Нафтогазі" зробили важливу заяву стосовно тарифів на газ для населення: скільки платитимуть українці.