З кінця квітня в Україні спостерігається дефіцит автомобільного палива, який спровокувала агресія рф. Так, стало відомо, що Японія допоможе Україні у вирішенні даної проблеми. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства економіки.

На українських АЗС ще з кінця квітня спостерігається дефіцит бензину. Водії змушені стояти в кілометрових чергах, щоб придбати кілька літрів палива. Уряд активно працює, щоб вирішити проблему з паливом і співпрацює з міжнародними партнерами.

АЗС. Фото: скріншот youtube
АЗС. Фото: скріншот youtube

Так, стало відомо, що Японія протягне руку допомоги Україні в цей складний період і допоможе в подоланні паливної кризи, викликаної агресією Росії.

"Вирішення ситуації на паливному ринку обговорили під час зустрічі перший віцепрем'єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко та міністр економіки, торгівлі та промисловості Японії Коїчі Хагіуда. Зокрема, мова йшла про постачання палива японськими трейдинговими компаніями", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Разом з тим допускається, що Японія може допомогти у вирішенні паливної кризи шляхом збільшення поставок електрокарів в Україну.

Раніше Знай повідомляв, українцям повідомили, коли скасують обмеження на паливо на АЗС: "Запас, який створить стабільність".

Також ми писали, українцям, які виїхали закордон спростили отримання лікарняного: у МОЗ пояснили, як це працює.

Крім того, ми повідомляли, ПриватБанк знову недоступний для клієнтів: техпідтримка не називає термінів відновлення.