Клієнтка ПриватБанку поскаржилася, що не може оплатити комунальні послуги через додаток "Приват24".

Про це вона написала на сайті Мінфіну.

Так, українка розповіла, що другий місяць поспіль блокуються її платежі за комунальні послуги. У квітні вона не змогла оплатити платіж на 26 гривень, а в травні - на 1200.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

"Вже другий місяць служба безпеки блокує оплату комунальних послуг (хочу зазначити, що в квітні заблокували платіж в 26 грн. Цього місяця не проведено платіж за комунальні послуги в 1200 грн. Хочу отримати відповідь на якій підставі другий місяць не проводяться мої платежі на таку маленьку суму", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Клієнтка банку зазначила, що в квітні їй все ж вдалося провести платіж на 26 гривень через відділення банку, проте за банківські послуги довелося заплатити більше.

"Хочу зазначити, що в квітні мені вдалося провести платіж в 26 грн у відділенні банку за, що банк взяв плату за банківські послуги, а 31 грн", - підсумувала клієнтка " Приватбанку.

Варто відзначити, що в ПриватБанку поки ніяк не відреагували на даний інцидент, тому з якої причини це відбувається - невідомо.

Скарга на ПриватБанк
Скарга на ПриватБанк

Нагадавши, Українка з карткою "ПриватБанку" залишилося без грошей через помилку: "годують мене брехнею"

Раніше Знай писав, наживаються на чужому горі: в Україні активізувалися шахраї, які "кидають" на гроші при здачі квартири

Також Знай повідомляв, клієнтка "Приватбанку" стала жертвою шахраїв, "кинули" на 9000 грн: "у такий час наживатися це низько"