На росії 9 травня відзначається День Перемоги і самі росіяни вже зганьбилися з цим святкуванням на весь світ. Путіну не дали листочка А4, на сам парад випустили допотопну техніку, а замість військових крокували лижники і медсестри.

Про це більш детально повідомляв Знай.uа.

Але з братської Польщі теж прийшли весь цікаві вісті в цей день. На посла рф Сергія Андрєєва в Польщі напали, його облили червоною фарбою при спробі покласти вінок на кладовищі радянських воїнів у Варшаві, повідомляють росЗМІ.

На посла рф в Польщі напали, скріншот з відео
На посла рф в Польщі напали, скріншот з відео

Ті ж ЗМІ опублікували і відео нападу, але чомусь без звуку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак потім з'явилося відео і з іншого ракурсу, але вже зі звуком. де натовп оточив посла Росії і скандував "фашисти" і "путін х*йло"

За словами репортера російського агентства, агресивно налаштовані поляки і українці перегородили шлях Андрєєву, вигукуючи образи. Після інциденту посол рф вимушено покинув кладовище в супроводі поліцейських.

Як стало відомо пізніше, саме журналістка та активістка Ірина Земляна сьогодні розфарбувала посла росії у Варшаві в колір крові.

"Ми просто підійшли до посла впритул, розірвали на себе пакети зі штучною кровю, ця кров потрапила на посла і його посіпаку. Вони з ганьбою і під крики "фашисти" просто поїхали. Ми не дали їм покласти квіти", — розповіла Ірина.

Нагадаємо, що Юрій Луценко несподівано повідомив про поповнення в родині: "На зло ворогам, нас стало більше".

Раніше ми повідомляли, що Юлія Тимошенко показала новий образ для "гуляння" по зруйнованому Харкову: каблучки, спідничка і бронежилет.