Пес-сапер Патрон став причиною зворушливого "скандалу" в ДСНС - такого ніхто не дозволяв

Пес-сапер Патрон став справжнім Героєм України з того самого моменту, як потрапив в інформаційний простір. Маленька собачка має величезну перевагу перед іншими - під його вагою не детонують найнебезпечніші боєприпаси, тому він може легко бігати де завгодно. "Талісман" чернігівських бійців ДСНС породи джек-рассел-тер'єр.

Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube
Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube

Мер Варшави відповів на прохання росіян відсвяткувати 9 травня в столиці Польщі: "Я рішуче проти"

Мер Варшави Рафал Тшасковський відреагував на прохання посольства росії дозволити святкові заходи 9 травня в столиці. Рафал Тшасковский висловив свою позицію, написавши про це в Twitter. За словами мера Варшави, нещодавно посольство росії звернулося до Міністерства закордонних справ Польщі з проханням провести святкові заходи 9 травня в столиці.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Мер Варшави Рафал Тшасковський
Мер Варшави Рафал Тшасковський

Сергій Притула продав відому картину Примаченко про Чорнобиль за пів мільйона: "Орки якраз там рили окопи"

З перших днів повномасштабної війни, яка почалася 24 лютого 2022 року, офіс Сергія Притули був переобладнаний під штаб. Телеведучий разом з волонтерами зібрав дуже багато допомоги військовим ЗСУ і простим людям. Його команда примудрялася доставляти гуманітарну допомогу навіть в окуповані міста. І робота триває.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Легендарні The Rasmus переспівали Kalush Orchestra перед півфіналом "Євробачення-2022": "Наш трек в тачці"

Зовсім скоро почнеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2022" - півфінали пройдуть 10 і 12 травня. Від України спочатку повинна була їхати Аліна Паш, проте згодом розкрилися деякі неприємні деталі, стосовно виконавиці - вона незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Настя Каменських зізналася, що для неї стало головним подарунком на 35-річчя: "Дякую і обіймаю кожного"

Як відомо, зовсім недавно, 4 травня, Насті Каменських виповнилося 35 років. З нагоди свого дня народження артистка оголосила збір коштів на придбання машин для українських військових, тим самим вона вирішила допомогти рідній країні в цій страшній війні з росією. І ось, через кілька днів вона повідомила про результати.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube