Пес-сапер Патрон став причиною зворушливого "скандалу" в ДСНС - такого ніхто не дозволяв

Пес-сапер Патрон став справжнім Героєм України з того самого моменту, як потрапив в інформаційний простір. Маленька собачка має величезну перевагу перед іншими - під його вагою не детонують найнебезпечніші боєприпаси, тому він може легко бігати де завгодно. "Талісман" чернігівських бійців ДСНС породи джек-рассел-тер'єр.

Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube
Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube

Мер Варшави відповів на прохання росіян відсвяткувати 9 травня в столиці Польщі: "Я рішуче проти"

Мер Варшави Рафал Тшасковський відреагував на прохання посольства росії дозволити святкові заходи 9 травня в столиці. Рафал Тшасковский висловив свою позицію, написавши про це в Twitter. За словами мера Варшави, нещодавно посольство росії звернулося до Міністерства закордонних справ Польщі з проханням провести святкові заходи 9 травня в столиці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мер Варшави Рафал Тшасковський
Мер Варшави Рафал Тшасковський

Сергій Притула продав відому картину Примаченко про Чорнобиль за пів мільйона: "Орки якраз там рили окопи"

З перших днів повномасштабної війни, яка почалася 24 лютого 2022 року, офіс Сергія Притули був переобладнаний під штаб. Телеведучий разом з волонтерами зібрав дуже багато допомоги військовим ЗСУ і простим людям. Його команда примудрялася доставляти гуманітарну допомогу навіть в окуповані міста. І робота триває.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Легендарні The Rasmus переспівали Kalush Orchestra перед півфіналом "Євробачення-2022": "Наш трек в тачці"

Зовсім скоро почнеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2022" - півфінали пройдуть 10 і 12 травня. Від України спочатку повинна була їхати Аліна Паш, проте згодом розкрилися деякі неприємні деталі, стосовно виконавиці - вона незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Настя Каменських зізналася, що для неї стало головним подарунком на 35-річчя: "Дякую і обіймаю кожного"

Як відомо, зовсім недавно, 4 травня, Насті Каменських виповнилося 35 років. З нагоди свого дня народження артистка оголосила збір коштів на придбання машин для українських військових, тим самим вона вирішила допомогти рідній країні в цій страшній війні з росією. І ось, через кілька днів вона повідомила про результати.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube