Росіяни розбомбили школу в Білогорівці: 60 загиблих

Рашисти завдали цинічний авіаудар по школі в Білогорівці. Повідомляється про 60 загиблих і 30 травмованих. Пожежу ліквідували майже чотири години, потім проведено розбір завалів і, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовано з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені.

авіаудар по школі у Білогорівці
авіаудар по школі у Білогорівці

Друг Ані Лорак Сергій Лазарєв потрапив під удар Путіна і російських ЗМІ: "Це цькування, я завершую свою діяльність"

Сергій Лазарєв був одним з небагатьох російських акртистів, хто вирішив висловитися щодо вторгнення Росії на територію України і абсурдності цієї кровопролитної війни. Через деякий час друг Ані Лорак видалив сторінку в соцмережах на якийсь час і повернувся вже з іншим гаслом: "Я пишаюся, що я росіянин". Зараз же Сергію доводиться відмиватися від бруду, яка летить з усіх боків. Адже раніше він заробив ненависть росіян, а тепер і українців. У своєму черговому пості в блозі співак поскаржився на чутки, які розпускають про нього.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube
Сергій Лазарєв. Фото: скрін youtube

Родичам загиблих військовослужбовців підвищили пенсії: скільки отримуватимуть тепер

В Україні здійснити перерахунок пенсій родичам загиблих військовослужбовців. Тепер 2,2 тисяч осіб в середньому отримуватимуть на 1500 гривень більше. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

Каса банку, фото Знай
Каса банку, фото Знай

Катя Осадча благає українці врятувати Маріуполь, може допомогти кожен: "Ми не можемо залишити наших героїв"

Українські зірки і спортсмени закликають українців і всю світову громадськість підписати петицію до ООН і регіональних лідерів з усього світу, щоб почати невідкладну процедуру Еxtraction і евакуювати всіх цивільних, всіх поранених, загиблих і всіх військовослужбовців України з обложеного Маріуполя.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Таролог розповіла про майбутнє Олексія Арестовича і пояснила його талант "ясновидця": "Він Кролик, а ми бачимо тільки верхівку"

Вже не раз українці проводили пареллелі зі словами радника глави ВП Олексія Арестовича і тими подіями, які відбувалися потім. Але що це: дар ясновидіння, удача сказати 100 передбачення, щоб збулося 10 або все-таки колосальний досвід і знання Арестовича, який освоїв не одну сферу діяльності? З цим спробувала розібратися Таролог Кароліна.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж