Відомий астролог Анжела Перл яка народилася в Україні, але вже довгий час живе в Австралії, назвала важливу дату, що стане переломною для всього людства.

Нове відео на цю тему Анжела Перл розмістила на своєму YouTube каналі. За словами астролога, в день 11 травня 2022 року планета везіння Юпітер повинна увійти в знак Овна. Ця подія і знаменує великі зміни в житті кожної людини. Анжела Перл зазначила, що Юпітер буде перебувати в Овні в період з 11 травня до 29 жовтня.

Жінка підкреслила, що знак Овна асоціюється з почуттям незалежності, розширенням, ініціативністю, лідерством і самодостатністю. За її словами, цей час відмінно підійде для нових починань, все буде йти дуже легко. Овен символізує ідеї і роботу головного мозку. Є хороша можливість змінити сферу діяльності і почати займатися розумовою працею.

Анжела Перл, скріншот з відео
Анжела Перл, скріншот з відео

"Юпітер - глобальна планета, це коли ви дозволяєте заявити про себе, про свої бажання і амбіції", - заявила Анжела Перл.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В даний період, з 11 травня по 29 жовтня, люди будуть з ентузіазмом шукати сенс життя і свого місця під сонцем. Багато спробують "залікувати свої рани", позбутися привидів минулого і впевнено рухатися вперед, до нових звершень. Перл зробила приємний прогноз самотнім людям. Вона запевняє, що їх чекають нові знайомства і зустрічі.

Нагадаємо, астролог розповіла, чого очікувати від окупантів найближчим часом: "У травні війна ще буде"

Як повідомляв Знай.uа, екстрасенс Макс Гордєєв поділився дуже сильною молитвою для перемоги України над Росією

Також портал Знай.uа писав, що гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2022 рік від астролога: кого чекає фінансовий успіх і кому пора змінити стиль