Відомий український екстрасенс і астролог Максим Гордєєв зробив передбачення стосовно того, чи буде ядерна війна, і що потрібно знати про це.

Екстрасенс у своєму новому зверненні вирішив дати відповідь на питання, яке цікавить всю Україну, а також весь світ останнім часом. Мова пішла про ядерну війну.

На думку Максима Гордєєва, цього не станеться, тому можна спокійно видихнути.

Макс Гордєєв, фото: скріншот
Макс Гордєєв, фото: скріншот

"Хлопці, найважливіше для Росії, щоб ми боялися, розумієте. Що ми втратили віру " - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Якщо ви вкрай емоційний, і сприймаєте кожен фейк близько до серця, найкраще відписатися від джерел брехливої інформації, і не дивитися абсолютно новини. Від цього вам стане значно простіше в майбутньому.

Макс Гордєєв
Макс Гордєєв

"Найголовніша Зброя на даний момент в нашій країні - це віра. Дуже правильно сказали На самому початку: якщо у нас не буде віри - у нас не буде нічого. Тому що найголовніше - лякати" - продовжив Максим Гордєєв.

На його думку, ядерної війни точно не буде, російська влада просто хоче нас налякати, а от діяти явно не наважиться. Можна бути спокійними, і вірити, що ЗСУ дуже скоро виженуть загарбників з наших земель, і всі ми знову заживемо колишнім життям.

Що стосується термінів закінчення війни, зараз ніхто не може передбачити. Це складний процес, але, при цьому, як відзначають багато експертів, який вже запущений. Чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли закінчиться війна

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде черговий напад Росії на Київ і Київську область

Також, екстрасенс Максим Гордєєв побачив, що буде з економікою України