В уряді поділилися планами щодо відновлення України: "Реалізовувати сучасні рішення"

Зруйновані в Україні будинки будуть не просто відновлювати, а реалізовувати на їхньому місці сучасні архітектурні рішення. Про це розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Так, в уряді планують не просто відновлювати зруйновані будівлі, а створювати на їх місці сучасні та енергоефективні споруди.

Прем'єр Денис Шмигаль
Прем'єр Денис Шмигаль

Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" замовила слівце за Шарія замість його дружини: "Нах*р він мені такий здався"

4 травня в Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді. І поки українці очікують на звернення дружини Шарія в стилі Оксани Марченко до впливових осіб країни і світу, гумористична актриса Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" встигла записати пародію на цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip
Тетяна Песик, instagram.com/tanet_vip

В Україні знову підвищили ціни на бензин і дизпаливо: у скільки обійдеться заправити машину в травні

Міністерство економіки України повідомило неприємну новину для українських водіїв - підвищено ціни на бензин і дизпаливо. Згідно з опублікованими Міністерством економіки України даними, середня вартість бензину становить 31,19 грн/л і ДП – 35,63 грн/л.з них обчислюється гранична ціна реалізації палива на автозаправних станціях на початок травня.

Заправка. Фото: infocar
Заправка. Фото: infocar
Заправка. Фото: infocar

Ірина Білик в сльозах написала Філіпу Кіркорову, що у неї більше немає дому, відповідь колишнього Пугачової вражає

З випадком вторгнення в свій будинок зіткнулася і народна артистка України Ірина Білик. До повномасштабного вторгнення Росії в Україну артистка з 5-річним сином Табризом жила в котеджному містечку в селі Березівка, Бучанського району. Ірина Білик зізналася в інтерв'ю, що не витримала і написала Бедросовичу, згадавши і одну на двох пісню.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Путін продовжує відправляти на війну в Україну російських строковиків - ГУР МО

Стало відомо про те, що російський диктатор путін продовжує порушувати свої ж обіцянки, і відправляє воювати в Україну солдатів строковиків. Пов'язано це з високими втратами на фронті, і саме тому російські окупанти намагаються якомога швидше поповнити резерви, і не можуть використовувати нікого іншого, як молодих хлопців з армії, у яких абсолютно немає ніякого досвіду.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube