В "Ощадбанку" повідомили клієнтів про зміну - банк відновлює карткове кредитування. Кредитну лінію можна встановити за бажанням у розмірі до 15 тисяч гривень, без надання довідки про доходи. Про це йдеться в повідомленні пресслужби банку.

"Ощадбанк" відновлює карткове кредитування для клієнтів, які отримують в банку пенсію або зарплату. Доступний ліміт - до 15 тисяч гривень.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

"Ощадбанк для фінансової підтримки українців з 1 травня відновив встановлення кредитних лімітів для клієнтів, які отримують в банку заробітну плату або пенсію. Кредитна лінія встановлюється за бажанням клієнта в розмірі до 15 тисяч гривень строком на 60 місяців. При цьому довідка про доходи не потрібна", - йдеться в повідомленні.

Ощадбанк, фото: Знай.uа
Ощадбанк, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також у банку відзначили, що при розрахунках карткою в торгово-сервісній мережі та Інтернеті як і раніше діє грейс-період: до 92 днів пільговий період на обрану категорію покупок і до 62 днів на інші категорії покупок під 0,001% річних.

Підкреслюється, що "Ощадбанк" став одним з небагатьох банків, які не змінювали розміри раніше встановлених кредитних лімітів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні підскочили ціни на соняшникову олію, яйця і гречку: скільки доведеться платити в травні.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "Щщоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал повідомляв, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.