Зруйновані в Україні будинки будуть не просто відновлювати, а реалізовувати на їхньому місці сучасні архітектурні рішення. Про це розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, в уряді планують не просто відновлювати зруйновані будівлі, а створювати на їх місці сучасні та енергоефективні споруди. До відновлення міст будуть залучені архітектори і будівельники з усього світу.

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube
Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

"Ми будемо не просто відновлювати зруйновані будівлі. На їх місці реалізуємо сучасні архітектурні рішення, в яких будуть враховані принципи енергоефективності, безбар'єрності та інноваційності. Зруйновані українські міста стануть будівельним майданчиком світу, де архітектори і будівельники зможуть планувати і реалізовувати Сучасні містобудівні проєкти", - розповів Шмигаль.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шмигаль зазначив, що нова економіка країни буде сконцентрована на кращих умовах для бізнесу та економічній свободі.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал писав, що радник глави офісу президента України Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал інформував, в "Укрпошті" з'явилися пересувні відділення, які будуть доставляти посилки і пенсії: як це працює.