Українцям готують додаткові виплати в розмірі 2220 гривень. Хто має право на цю допомогу розповіла голова Міністерства соціальної політики Марина Лазебна.

Внутрішньо переміщені особи з найбільш вразливих категорій населення отримають додаткову фінансову допомогу. Для цього Міністерство соціальної політики уклало меморандум про взаєморозуміння з Всесвітньою продовольчою програмою. В рамках програми внутрішні переселенці отримають додаткові виплати в розмірі 2220 гривень.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

У Мінсоцполітики зазначили, що в рамках програми додаткову допомогу планується надати 500 тисячам осіб. Виплачуватимуть 2220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більше ніж для трьох осіб. Допомогу надаватимуть протягом 3-х місяців.

Українці, фото: скріншот з відео
Українці, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми розуміємо, що через широкомасштабну війну значна частина економіки у нас зупинилася, а кількість людей, які потребують допомоги, значно зросла. Тому використовуємо кожну можливість залучити від міжнародних партнерів Додаткові ресурси, щоб надати більше підтримки людям, які найбільше потребують під час війни", - заявила міністр соціальної політики.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Зелена карта, всі документи і пошук роботи: що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.

Також ми писали, ПриватБанк закрив кредитні канікули: нові умови та дата повернення обов'язкових платежів.

Крім того, наш портал інформував, нові правила перетину кордону при поверненні додому: який документ потрібно пред'явити.