Найближчим часом українцям не будуть змінювати тарифи на комунальні послуги. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики Андрій Герус на брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ.

Для українців діятимуть вже існуючі тарифи на комунальні послуги. В даний час, як зазначив Герус, вкрай важливо, щоб українці в міру можливості оплачували комуналку. Він додав, що від цього залежить робота галузі.

Комуналка, скріншот: Youtube
Комуналка, скріншот: Youtube

"На сьогоднішній день не планується зміна ніяких комунальних тарифів. Планується зберігати ті тарифи, які є. Питання номер один на сьогоднішній день - це щоб була платіжна дисципліна і оплачувалися діючі тарифи", - сказав Герус.

Також політик розповів, що вже йде підготовка до наступного опалювального сезону. За його словами над цьому працює і уряд, і Міністерство енергетики, і Нафтогаз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Платіжки. Фото: скріншот youtube
Платіжки. Фото: скріншот youtube

"І уряд, і Міністерство енергетики, і Нафтогаз – всі працюють над тим, щоб ця підготовка пройшла ефективно. Ми зараз обговорюємо, які для цього потрібні будуть законодавчі зміни", - додав він.

Раніше інфомраційний портал Знай повідомляв, популярний серед українців продукт знову подорожчав: скільки будемо платити за улюблену гречану кашу в травні.

Також наш портал інформував, що Олексій Арестович повідомив про ослаблення заборони на виїзд чоловіків за кордон: "Щоб окремим категоріям дозволили".

Крім того, наш портал повідомляв, клієнтка "Приватбанку" стала жертвою шахраїв, "кинули" на 9000 грн: "У такий час наживатися це низько".