В "Ощадбанку" зробили важливу заяву для клієнтів стосовно роботи відділень і банкоматів в Київській області. Що потрібно знати клієнтам, йдеться в повідомленні пресслужби банку в соціальній мережі facebook.

В "Ощадбанку" заявили, що на Київщині продовжують повертатися до роботи відділення, а також банкомати. У фінустанові розповіли, що роботу відновили банкомати та відділення в Ірпені, Бородянці, Гостомелі.

Скрін, відео YouTube Ощадбанк
Скрін, відео YouTube Ощадбанк

"На звільненій Київщині "Ощадбанк" оперативно відновлює повноцінну роботу. Тож звітуємо, що вже працюють:
відділення та банкомат в Ірпені за адресою: вул. Шевченка 7;
банкомат в Ірпені за адресою: вул. Університетська, 2ф (магазин Фора);
відділення та банкомат в Бучі за адресою: вул. Енергетиків, 11;
банкомат в Бородянці за адресою: вул. Семашко, 3 (лікарня).
А також вже закінчуємо роботи з відновлення банкомату в Гостомелі за адресою: вул. Свято-Покровська, 220. Відділення в Ірпені та Бучі вже працюють на повну потужність і з радістю зустрічають клієнтів. А їх вже не злічити", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У банку зазначили, що з перших днів російського вторгнення "Ощадбанк" продовжував роботу, де це було можливо. Близько 75% мережі не припиняло обслуговувати клієнтів. У банку додали, що зараз йде активна робота над відновленням роботи відділень у звільнених регіонах.

Раніше Знай писав, клієнтка "Приватбанку" стала жертвою шахраїв, "кинули" на 9000 грн: "у такий час наживатися це низько".

Також ми писали, ПриватБанк закрив кредитні канікули: нові умови та дата повернення обов'язкових платежів.

Крім того, ми писали, українців просять допомогти фіксувати злочини окупантів: створено спецпроєкт.