Велика частина України вже поступово повертається до життя: жителі міст їдуть додому, транспорт починає працювати на повну силу, а супермаркети відкривають свої двері для відвідувачів.

Але часто ми чуємо про те, що ціни підвищуються, адже війна - точно не самий просто час. Ведучі програми "Сніданок з 1+1" вирішили розібратися, які ж зараз ціни і вирушили до Дніпра.

Супермаркет. Фото: YouTube
Супермаркет. Фото: YouTube

Глядачка Юлія Лущинська відвідала три місцеві магазини. Вони невеликі, але там є широкий асортимент овочів, зелені, фруктів, риби і курячих яєць.

У першому магазині за прилавком завжди "пані Світлана", а асортимент досить великий. Наприклад, ціни на овочі борщового набору за останні 2 місяці зросли до 5 гривень. І зараз ріпчаста цибуля коштує 18 гривень, білокачанна капуста - 24, а буряк - 22 гривні, картопля на вагу - 13 гривень, але є і в сітках. Часник - 150 гривень.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Продукти, продавець, скріншот з відео
Продукти, продавець, скріншот з відео

На салатик часто беруть молоду капусту по 45 гривень за кілограм, а огірки по 95 і 100. Помідори черрі в свою чергу обійдуться в 110 гривень.

Весь болгарський перець - 118 гривень за кілограм, а редиска - 50 гривень, петрушка і кріп - 250 гривень за кілограм.

Що стосовно фруктів, то ціни тут на груші - 40 гривень/кг, а на яблука - по 25.

Продукти, продавець, скріншот з відео
Продукти, продавець, скріншот з відео

У наступному магазині Дніпра дівчина зробила акцент на рибі, адже вона там дуже смачна. Копчена скумбрія коштує по 203 і по 249 гривень, мойва по 157, а оселедець же обійдеться в 106 гривень.

У третьому ж магазині телеглядачка зазвичай купує яйця, які коштують від 12 до 32 гривень за десяток.

Нагадавши, тарифи на комунальні послуги - коли чекати подорожчання: Кабмін прийняв важливе рішення.

Раніше ми повідомляли, про виплату 1000 доларів допомоги: хто може отримати і як подати заявку.