У ПриватБанку повідомили, що з 1 червня фінансова установа закриває кредитні канікули, то ж з наступного місяця повертаються обов'язкові платежі за всіма кредитами.

Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

До цього часу банк нараховував тільки відсотки по кредиту, але не вимагав внесення обов'язкового платежу. Водночас ставку було знижено з 3,4% до 1,7% за березень і квітень.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

"ПриватБанк і наші клієнти розуміємо, що банківська система повинна працювати, аби забезпечувати і передову, і тил. Економічний фронт також дуже важливий для перемоги. І тому з 1 квітня ми частково повернули деякі тарифи, при цьому знизивши їх у порівнянні з довоєнним рівнем.", - повідомили у банку. ПриватБанк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, як зазначається на сайті банку, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що є вдвічі меншим, ніж до війни. Додається, що проценти нараховуватимуться й у травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов'язковим.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

Раніше Знай писав, українка з карткою "ПриватБанку" лишилося без грошей через помилку: "Годують мене брехнею"

Також ми писали, українець хотів зняти готівку в банкоматі "ПриватБанку", але "влетів" на 8 тисяч гривень - чекає повернення 17 днів: "Годують сніданками"

Нагадаємо, клієнт ПриватБанку залишився за кордоном без грошей: "Заблокували картку"