На Закарпатті в пункті пропуску "Солотвино" прикордонники Мукачівського загону викрили чергову спробу незаконного перетину кордону. 20-річний хлопець спробував перетнути кордон з підробленим пенсійним посвідченням.

Про інцидент повідомили у на офіційній сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України - Західний кордон у соцмережі Фейсбук.

"На кордоні затримали 20-річного "пенсіонера". Потрапити до сусідньої Румунії намагався наш 20-річний земляк з Херсону, який для перевірки документів надав інспектору пенсійне посвідчення.", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники виявили, що пред'явлене пенсійне посвідчення є підробленим. А вже у ході опитування горе-пенсіонер розповів, що придбав посвідчення у ділка з Херсону. Віддав за липовий документ 1500 доларів США.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"За даним фактом прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" та ст. 336 ККУ "Ухиляння від призову за мобілізацією", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Раніше Знай писав, виїхали закордон через війну? Українським вчителям пояснили, що буде з їхнім робочим місцем

Також ми писали, Сергій Жадан вдарить по "рускому міру" разом з Укрзалізницею: "На зв'язку від початку війни"

Нагадаємо, як вагітним українкам, які виїхали закордон оформити лікарняний дистанційно: пояснення від МОЗ