Служба безпеки України вже в черговий раз ділиться з громадянами чудовими новинами, як це було з лідером більш не існуючої партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком.

Тоді його, нагадаємо, вдалося затримати при спробі виїзду закордон. Про це заявив особисто президент України Володимир Зеленський. А тепер Медведчук сидить у камері і навряд чи найближчим майбутнім опиниться на волі.

Медведчук. Фото: Youtube
Медведчук. Фото: Youtube

А тепер СБУ заявило, що в Іспанії був затриманий проросійський блогер Анатолій Шарій - він підозрюється в державній зраді. І цього вдалося досягти завдяки тісній взаємодії СБУ з офісом генпрокурора, міжнародними партнерами, включаючи правоохоронні органи Іспанії.

"Це затримання - чергове свідчення того, що кожен зрадник України рано чи пізно отримає заслужене покарання, це неминуче", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але найголовніше ще те, що раніше Анатолій Шарій "зіграв" у провісника. Цим він нагадав покійного Жириновського, який до смерті сказав таку фразу: "росія переможе і нехай я сд*хну, якщо вру".

Шарій був більш локаничен. 24 лютого 2022 року він у себе в Telegram-акаунті написав "скоро буду, друзі", натякаючи на швидке повернення в Україну. Дійсно, не збрехав.

Анатолій Шарій, скріншот: Telegram
Анатолій Шарій, скріншот: Telegram

Нагадаємо, в Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія,- СБУ

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Жириновський ще до смерті передрік Росії провал на війні з Україною: "І нехай я сд*хну, якщо брешу"

Знай.ua писав, Анастасію Волочкову винесли вперед ногами після похорону Жириновського: нарешті без шпагату